CE CUNOASTEM DESPRE O.R.M.E ?
November 18, 2016
CE EFECTE ARE ORME…
November 18, 2016

CE FACE ORME ?

ORME in variatele lui forme, este un generator de atractie a energiei universale si nu doar un concentrat energetic consumabil. De aceea luat intern sau folosit extern (absorbit prin piele), va grabi uimitor deblocarea celor cinci stagnari, va restabili fluxul energetic, va crea o bariera pentru stagnari viitoare si deasemenea va restabili echilibrul simultan in toate zonele corpului. De aceea Orme este adesea numit “Medicamentul Universal” sau “Elixirul de Aur”.

ORME se poate structura (prin structurare intelegand imprimarea definitiva, la momentul conceperii a unei anumite informatii care ramane stabila in substanta obtinuta) …

Astfel se poate realiza ORME structurat cu informatia specifica pentru anumite organe, glande din corp, centri energetici sau chiar pentru anumite stari model..S-au facut chiar si teste de laborator si analize prin cristalizare sensibila si s-a constatat ca fiecare lot de orme structurat cristalizeaza diferit in functie de informatia imprimata… ORME, odata incheiata formarea lui adica a precipitatului (care este ca un fel de captura pentru elementele monoatomice) are o structura ermetica, adica nu mai permite nici o interventie asupra lui…astfel daca in momentul formarii se intervine cu o informatie specifica ( de exemplu cu informatia unui organ sanatos , atunci aceasta substanta obtinuta va actiona direct asupra zonei respective aducad-o astfel la un nivel optim de functionare.

Practicienii traditionali chinezi si cei tibetani considera ca toate infirmitatile, bolile, durerile si in general orice problema medicala sunt cauzate de dezechilibrul sistemelor functionale ale corpului.

Cand curgerea fluxului electro-magnetic al corpului se incetineste sau se blocheaza aceasta se numeste “stagnare”.

Pot exista stagnari la nivelul sangelui, al energiei mentale (fluxul electric), temperaturii, ventilatiei sau chimiei corpului. Cand cele cinci sisteme sunt in echilibru atunci corpul se repara, vindeca si reseteaza singur.

S-a demonstrat ca ORME are inerente caracteristici “superconductive” prin faptul ca atomii se afla intr-o inalta viteza de rotatie. Deci cand ORME patrunde in organismul uman, comunicarea intracelulara este rapid accelerata. Atunci fiecare celula este “vivificata” comunicand cu semenii si restul corpului, echilibrul si sanatatea fiind mult mai usor restabilite. Celulele sunt reincarcate si reintinerite.Cu mii de ani in urma s-a observat ca emotiile sant ‘stocate’ in organele principale (ficat,inima,splina, plamani, rinichi). Emotiile pozitive cat si cele negative se exprima prin intermediul corpului nostru ca rezultat al gandurilor, tiparelor si credintelor pe care le intretinem

ORME este o modalitate de transformare a gandurilor, emotiilor, energiilor interioare, de unificare a diferitelor parti ale fiintei noastre si are un efect imediat si cumulativ.

Datorita faptului ca ORME este o substanta bazica, consumul lui aduce echilibru in organism … se cunoaste faptul ca bolile apar datorita excesului de aciditate ,chiar si starile psihice negative (de exemplu furia , mania) apar pe un fond de aciditate in fiinta, astfel prin aportul acestei substante, ph-ul este echilibrat si astfel sanatatea restabilita … deasemenea grasimile din organism sant arse ( dizolvate ) in mediu bazic (si nu acid)…

Orme este realizat cu apa dedurizata ceea ce face ca acesta sa faciliteze o foarte buna patrundere a apei in celule, iar datorita structurarii orme , informatia ce ajunge in corp este foarte repede preluata de organele afectate a caror frecventa de vibratie va fi ridicata astfel. In fiecare organ sant inmagazinate diferite emotii specifice care treptat duc la inbolnavirea acestuia iar prin ridicarea frecventei de vibratie si readucerea organului rspectiv intr-o stare de functionare optima aceste emotii negative sant sublimate si alchimizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.