CE FACE ORME ?
November 18, 2016
EFECTELE ORME ASUPRA PLANTELOR
November 18, 2016

CE EFECTE ARE ORME…

Datorita elementelor in stare monoatomica , ORME actioneaza la nivel de ADN, care este corectat si revine la starea lui ideala… ADN-ul stim ca este matrita pe care se creeaza tot ce este corpul nostru… fiecare celula din corpul nostru se innoieste periodic, fiecare organ avand un anumit ciclu de regenerare celulara completa ( de exemplu, pielea este complet regenerata, este complet noua la 26-38 zile, plamanii la 6 saptamani, papilele gustative la 10 zile, corneea la 24 ore, inima la 20 de ani),… in momentul reinoirii informatia este luata din ADN, iar daca ADN-ul este corectat inainte sau in timpul reinoirii, atunci organul va fi innoit cu celulele sanatoase , daca nu organul va fi inniit la nivel celular dar cu informatia veche, bolnava.

Un alt aspect important prin care Orme actioneaza pentru echilibrarea, armonizarea si alchimizarea diferitelor aspecte in fiinta este legat de continutul in iridiu monoatomic… materia cenusie din creier este format din 15% iridiu iar aportul de iridiu monoatomic ajuta la echilibrarea emisferelor cerebrale si astfel echilibrul in intregul corp fizic.

Cele două emisfere din care este alcătuit creierul par identice, dar funcţionează ca două creiere foarte diferite.Emisfera stângă este analitică, Emisfera stângă înseamnă structurare; ordonează lucrurile, deşi le vede pe porţiuni, nu ca întreg. Reprezintă ceea ce numim „gândire raţională“.Emisfera dreaptă este conectată la ceea ce există „dincolo“, e inventivitate, inspiraţie, înţelegere profundă. Persoanele care îşi folosesc mai mult emisfera dreaptă sunt fantastic de creative, intuitive, înclinate către artă, mai deconectate de realitatea fizică, pentru că emisfera dreaptă ne scoate cumva din timp. S-a constatat că, în momentul în care există predominanţa emisferei drepte, trăim spontan în prezent.

Datorita super conductivitatii ormus-ului zonele din creier care nu comunicau inainte, incep sa comunice intre ele dand astfel o viziune noua asupra realitatii interioare si exterioare.

Un alt efect care s-a constatat este faptul ca prin acumularea de ORME in fiinta, se ajunge la o decontractare si la o anumita relaxare interioara,,, ceea ce ajuta la aducerea in sfera constienta a anumitor ganduri, stari sau probleme din subconstient , pe care uneori nici nu le banuim ca ar exista in noi, si ajuta la alchimizarea lor.

Transformarile ce apar in urma consumului de ORME sant atat de natura fizica, cat si psihica, mentala si spirituala. Apare in primul rand vindecarea diferitelor probleme.. iar pe aceasta cale pot aparea chiar si perioade scurte de detoxifiere si purificare.. S-a observat ca daca fiinta nu face un efort minim in directia transformarii sale evolutive , ORME lucreaza in continuare, dar pot aparea anumite dureri sau stari sufletesti sau mentale dizarmonioase, … aceasta datorita faptului ca fiinta , la nivel subconstient nu vrea sa renunte , sa elimine vechi obiceiuri sau tipare… si astfel ORME forteaza cumva, impinge de la spate, scoate din subconstient si curata energiile negative , elimina focarele de energie negativa… Energiile fiintei care inainte alimentau aceste focare negative, acum merg catre focarele benefice de rezonanta , iar acestea sant alimentate cu energie din ce in ce mai multa.

Astfel corpul si intreaga fiinta dobandeste o energie si vitalitate din ce in ce mai mare, creste rezistenta la activitati prelungite, scade nevoia de somn. Se dobandeste o stare de echilibru, intinerire si putere… Apare o anumita ascutime a mintii si claritate a gandurilor, o noua senzatie mentala si psihica de bine si calm.. apare intuitie si putere de introspectie crescuta.. apare o stare mai inalta si reinoita de constiinta.

Fiecare element din compozitia ORME actioneaza specific asupra diferitelor parti ale organismului. Astfel:

platina, ruteniu – corecteaza ADN-ul ; dezvolta, stimuleaza si activeaza Hipotalamusul.

aur, platina – activeaza Sistemul endocrin, imbunatateste metabolismul celular.

iridiul – reface tesutul neuronal, stimuleaza Hipofiza, glanda Pituitara, producand serotonina.

rodiul – stimuleaza glanda Timus.

cuprul – combate Reumatismul, Artrita, Venele varicoase

paladiul – intareste smaltul dintilor , reduce efectul de imbatranire.

aurul – stimuleaza glanda Pineala, producand melatonina, reface oasele, scade obezitatea, dizolva inhibitia, frica, frustrarea.

– se reflecta la nivelul celular, protejand astfel celula si tinand departe “inamicii”, neutralizand astfel boala. Are rolul de a stimula sistemul imunitar, tonifierea glandei pituitare si revitalizarea timusului

– sporeste capacitatea glandei pineale de a secreta SEROTONINA , hormonul fericirii, al antiimbatranirii si deasemenea creste acuitatea mentala.

Folosit pe perioade mai mari de timp sau in timpul unei meditatii, campul de lumina ( AURA ) va creste simtitor . Aceasta de poate demonstra cu ajutorul aparatului Kirlian.

– Unul din primele efecte constatate in urma consulmului de ORME este cresterea vitalitatii si refacerea energiei in fiinta. In aceasta directie poate aparea o perioada de detoxifiere si purificare, dar consumul constant mentine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.

– Pot aparea vindecari imediate ale anumitor afectiuni si efecte regeneratoare.

– Ajuta la refacerea ficatului.

– Previne aparitia diabetului si ajuta la vindecarea lui. Regleaza foarte rapid glicemia.

– S-a constatat ca are umitoare efecte asupra cresterii densitatii osoase, prevenirea osteoporozei, corectarea generala a problemelor orale si dentare.

– Aplicat si extern ajuta la rezolvarea rapida a diferitelor probleme ale pielii: elimina acneea, herpesul, amelioreaza psoriazisul, efecte in reducerea varicelor.

– Imbunatateste rezistenta la activitati prelungite, la efort intens psihic si mental.

– Aduce o stare mentala si psihica de bine si calm. Apare intuitie si putere de introspectie crescuta, apare o stare mai inalta si reinoita de constiinta.

– S-au constatat rezultate foarte bune in stari de depresii, aducand in fiinta optimism si pofta de viata.

 -Ajuta foate mult in perioadele de eforturi intelectuale , aducand o ascutire a mintii, claritate a gandurilor, putere de memorare crescuta

 – what-does-energy-feel-like-from-a-perspective-view-of-practitioner-and-client1

1 Comment

  1. vali says:

    acest produs are efecte in boli psihice grave?eu am mare incredere in el in ORME

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.