Rolul magneziului in organism
April 1, 2016
CE FACE ORME ?
November 18, 2016

CE CUNOASTEM DESPRE O.R.M.E ?

ORME este prescurtarea conceptului de Elemente Monoatomice Rearanjate Orbital. Este un produs nou, obtinut prin metode inovatoare, dar in acelasi timp cunoscut din cele mai vechi timpuri si folosit in cercuri restranse ale societatii. Se prezinta ca un precipitat de Magneziu si Calciu, ce contine in stare monoatomica toate mineralele necesare corpului uman.

ORME – A fost cunoscut in decursul istoriei sub mai multe nume. A fost numit Lacrima de aur din ochiul lui Horus, Samanta Zeilor, Hrana Zeilor, Roua Alba, Porumbita Alba, Piatra Filozofala, Aurul Alb, MFKZT pronuntat “mufkuzt” (praf pe care vechii preoti egipteni il foloseau in timpul ritualurilor), iar vesticii isi pot aminti de el ca fiind Manna referita in Cartea Exodului.

Toate aceste denumiri se refera la unul si acelasi lucru: starea monoatomica a metalelor nobile inclusiv cele ale grupului platinei.

ORME sau Orbital Rearanged Monoatomic Elements, in traducere – ELEMENTE MONOATOMICE REARANJATE ORBITAL este numele dat acestui elixir astazi.

A fost redescoperit la mijlocul anilor ’90 de catre David Hudson care si-a dedicat o mare parte din viata si in acelasi timp averea pentru patentarea acestei substante..el este de fapt redescoperitorul acestei stari a materiei, pe care a numit-o ORMUS, care a fost considerata a fi cea dea-4-a stare a materiei, adica saruri solubile provenite din grupul metalelor de tranzitie ca de exemplu grupul platinei (platina, paladiu, rodiu, iridiu, ruteniu si osmiu) dar si din metale de baza ca aurul, argintul, cupru, nickel si altele, ce au forma elementala monoatomica sau diatomica si care s-a dovedit a fi esentiala pentru intreaga sanatate corporala.

El a stabilit ca aurul si alte elemente din grupul platinei exista in natura ca monoatomi. Acesti monoatomi nu sunt legati unul de altul pentru a forma metale si de aceea nu sunt detectabili prin metodele standard de analiza a metalelor. Acele elemente foarte rare ale grupului platinei despre care fizicienii spun ca trebuie sa existe dar lipsesc, sunt de fapt aici pe pamant insa in proportie de 97-98% in forma lor monoatomica.

Ele nu lipsesc. Ele sunt pur si simplu nelegate unele de altele ca sa formeze metale pe care toata lumea le-a cautat.

Mai departe el a descoperit ca din cantitatea de materie uscata a tesutului cerebral, 5% este rodiu si iridiu monoatomic. Aceste elemente monoatomice sunt abundente in natura. Sunt gasite in aloe vera, morcovi, struguri, seminte de struguri sau apa de mare. Aceste materiale exista in mod natural in corpurile noastre si in orice lucru viu. Ele sunt conductorul fortei vitale. Sunt mijlocul prin care celulele noastre comunica cu constiinta noastra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.